Tervetuloa Saarenmaan Suomi-Seuran jäseneksi!

Jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla yhteystietosi; nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, seuran sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postiosoitteella: Saaremaa Soome Selts, Tapio Salmi, Pärna 43, 93814 Kuressaare, Saaremaa vald, Saare maakond, Eesti.
Jos liityt perhejäseneneksi, niin kirjoita etunimesi perään "+perhe", niin koko perheesi voi käyttää jäsenkorttiasi, kunhan maksat perhevuosijäsenmaksun.

Liittymismaksumme on 15 €, jonka lisäksi peritään vuosijäsenmaksu, joka on yhden henkilön osalta 25 €. Perhevuosijäsenmaksu on 40 € ja koskee samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä.

Maksut suoritetaan tilille: MTÜ Saaremaa Soome Selts: EE34 1700 0170 0230 4182, BIC: NDEAEE2X. Jäsenasioista vastaava henkilö hyväksyy jäsenyytesi sen jälkeen, kun maksut näkyvät tilillämme.

Kotisivuiltamme www.saarenmaansuomiseura.eu löytyvät tulevat ja menneet tapahtumat, ajankohtaiset uutiset sekä tiedot jäseneduista ja jäsentapahtumista. Vain jäsenille tarkoitettu tieto lähetetään sähköpostilla suoraan vain maksaneille jäsenille.

Laivakoodeja ym. etuihin liittyviä asioita voi tiedustella sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jäsenkortit ovat Tapio Salmen hallussa: +358 400 748 665, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Käytämme tiedotukseen myös facebook-sivua www.facebook.com/saarenmaansuomiseura.

Jos et saa sähköpostituksiamme, niin tarkista ensin roskapostikansiosi ja se, että postilaatikkosi ei ole täynnä, ja ota vasta sen jälkeen yhteys sähköpostiimme asian korjaamiseksi, kiitos.

Seuran postitukset tulevat maksaneille jäsenille suoraan sähköpostilla. Jäsentiedotteet ovat sivulla "Ajankohtaista" ja uututena on TAPAHTUMAKALENTERI, jossa kaikki tapahtumat voi nähdä kerralla.

Hyvää alkusyksyä kaikille!
Hallitus.
Saarenmaan Suomi-Seura